Diskuze

Diskusní téma: Diskuze

Re: Kousnutí

Kája | 14.08.2016

Vůbec. Je možné, že jste ji vyrušila ve špatnou chvíly. Hadi jsou kolikrát jako lidé. Občas maj nervy v kýblu. Nic se neděje. Kousnutí možná trošku bolí, ale všechno se zahojí :)

Počasí

Nikola | 08.07.2014

Chtěla jsem se zeptat jestli had reaguje na počasí myslím tím zimu nebo léto a tak :-)

Krajticka

Tomáš | 28.05.2014

Dobrý den poridili jsme jsi Krajticku kralovskou cca 5mesicu starou . Koupili jsme terarium o velikosti 100 60 60 bohuzel jsme nemeli terarko prvni ctyři dny dostatecne vytopene což znamena že měl tplotu v terarku cca 24 -25 max teplotu v noci kolem 20 -22 . Nemuže byt prochladlí ?

Re: Krajticka

Kája | 14.08.2016

Tím, že tam byla ze začátku nemuselo to zas tak vadit. Kdyby to bylo více jak týden byl by problém. Ale čtyři dny nemůže být taková hrůza. ;)

užovka červená

Pája | 01.10.2013

Prosím o radu. Jsem úplný začátečník a mám užovku červenou. Prosím je normální, že je celý den zahrabaná v rašelině a písku? Děkuji za odpověď

Re: užovka červená

Kája | 15.08.2016

Ano. Občas užovky i jiní hadi se zahrabávají. Je to většinou, že nemají úkryt. A asi se vám zahrabané někde do rohu. Nemusíte se vůbec bát. Je to úplně normální.

terarijní komplety

Vivaria | 29.12.2012

Zakázková výroba terarijních kompletů i stálá nabídka all-in-one terarijních setů (např. Užovka červená i s teráriem a veškerým vybavením, které je potřeba pro chov), které jsou ideální pro začátečníky či jako dárek.
Více na www.vivaria.cz

OPRAVA

Theodor | 20.12.2012

Dobrý den, jen bych chtěl upozornit na jednu chybu.

Na nadpisu stránky máte napsáno
CHĚL bych mít doma hada.

rada

Roman | 05.11.2012

poradil by mi nekdo nejakeho dobreho chovatele co by mi prodal hada...

Krajta Královská

Pepa:) | 10.08.2012

Pěknej web mnoho věcí poradil:)

Tak se ze mě dnešním dnem stal háďák :D
Po dlouhém čtení, studování a sledování ruznejch knih videi atd... Jsem si zakoupik krajtu královskou odchovanou. Zatím zalezlá ,ale jen at se uklidní cesta pro ni asi nebyla moc příjemná.
Doufám že mi bude dělat jen radost :P

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek