Pěknej web mnoho věcí poradil:)
Tak se ze mě dnešním dnem stal háďák :D
Po dlouhém čtení, studování a sledování ruznejch knih videi atd... Jsem si zakoupik krajtu královskou odchovanou. Zatím zalezlá ,ale jen at se uklidní cesta pro ni asi nebyla moc příjemná.
Doufám že mi bude dělat jen radost :P
Diskuze
Diskusní téma: Diskuze
Krajta Královská
Pepa:) | 10.08.2012
nevym co za hada
jirka | 28.06.2012
mam červenou užovku ale je slaba chci silnejsi udelal jsem drevenou krabyčku 240cm d.v110cm.h76cm. dal jsem do nej nejakej koren . ale je mi do nej lito dat tu užovku chtel bych tam neco vetšího je dluoha200 ale slaba chci hrozníše ma ho nehdo na prodej ustecky kraj
Krajta Královská
Tomkat55 | 14.06.2012
Poradí mi někdo prosím, kde sehnat Krajtu královskou? nějak se mi nedaří
Užovka červena
Markéta | 24.05.2012
mam terarium a chci ho "pořadně" vyčistit. mohu do toho teraria nastřikat savo do koupelen ? hadovi je zhruba 3 roky a při číštění je samozdřejmě uplně mimo terarium. předem děkuji za odpověď
užovka červená
Venca | 25.04.2012
Prosím všechny o info na email soson.certak@seznam.cz dík
užovka červená
Venca | 25.04.2012
mam v terárku 2 roky ukryt mohu ho dodatečně vyndat mimochodem moc hezké povídání
Hroznýš
Leona | 08.03.2012
Dobrý den, naskytla se mi možnost odkoupit chovný pár hroznýšů královských. Nabídku jsem z radostí přijala, protože zkušenosti s hady mám. nastal problém s teráriem. Tak jsem vystěhovala velkou prosklenou dřevěnou skřín která má 2 patra s prostorově pro hroznýše přijatelná (120x80x75). Začínám ji plně vybyvovat a nastal první problém. Na zahradě z bezinek jsem si odřezala velikou, a dobře prostorově rostenou větev. JAK JI MÁM UPEVNIT DO SKŘÍNĚ??? Vubec nemám ponětí co s tím. Děkuji
Hroznýš
Semiš | 19.02.2012
Chci se zeptat mam hroznýše královského a on je už tři dny smotanej v klubíčku a nic jiného nedelá nevíte nekdo proč??? :/