Diskuze

Diskusní téma: Diskuze

Krajta Královská

Pepa:) | 10.08.2012

Pěknej web mnoho věcí poradil:)

Tak se ze mě dnešním dnem stal háďák :D
Po dlouhém čtení, studování a sledování ruznejch knih videi atd... Jsem si zakoupik krajtu královskou odchovanou. Zatím zalezlá ,ale jen at se uklidní cesta pro ni asi nebyla moc příjemná.
Doufám že mi bude dělat jen radost :P

Re: nevym co za hada

Jouzef | 12.09.2013

z Tvé češtiny je mi na blití ;)

nevym co za hada

jirka | 28.06.2012

mam červenou užovku ale je slaba chci silnejsi udelal jsem drevenou krabyčku 240cm d.v110cm.h76cm. dal jsem do nej nejakej koren . ale je mi do nej lito dat tu užovku chtel bych tam neco vetšího je dluoha200 ale slaba chci hrozníše ma ho nehdo na prodej ustecky kraj

Re: Krajta Královská

simon | 19.02.2014

na bazosi se koukni

Krajta Královská

Tomkat55 | 14.06.2012

Poradí mi někdo prosím, kde sehnat Krajtu královskou? nějak se mi nedaří

Užovka červena

Markéta | 24.05.2012

mam terarium a chci ho "pořadně" vyčistit. mohu do toho teraria nastřikat savo do koupelen ? hadovi je zhruba 3 roky a při číštění je samozdřejmě uplně mimo terarium. předem děkuji za odpověď

užovka červená

Venca | 25.04.2012

Prosím všechny o info na email soson.certak@seznam.cz dík

užovka červená

Venca | 25.04.2012

mam v terárku 2 roky ukryt mohu ho dodatečně vyndat mimochodem moc hezké povídání

Hroznýš

Leona | 08.03.2012

Dobrý den, naskytla se mi možnost odkoupit chovný pár hroznýšů královských. Nabídku jsem z radostí přijala, protože zkušenosti s hady mám. nastal problém s teráriem. Tak jsem vystěhovala velkou prosklenou dřevěnou skřín která má 2 patra s prostorově pro hroznýše přijatelná (120x80x75). Začínám ji plně vybyvovat a nastal první problém. Na zahradě z bezinek jsem si odřezala velikou, a dobře prostorově rostenou větev. JAK JI MÁM UPEVNIT DO SKŘÍNĚ??? Vubec nemám ponětí co s tím. Děkuji

Hroznýš

Semiš | 19.02.2012

Chci se zeptat mam hroznýše královského a on je už tři dny smotanej v klubíčku a nic jiného nedelá nevíte nekdo proč??? :/

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek